Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Zašto Continental

Совршени перф. на сопирање

Љубопитноста е нашиот најдобар возач.

dd2_1847_adac_fsz_styrofoam_wall_rolling_resistance_08_2007_boedeker

Continental ги познава улиците во цел свет и знае како да сопира на нив. Секој ден ги користиме целата наша страст и искуство во развојот на нови пронајдоци. Ние поставуваме нови стандарди со секој производ што е произведен од материјали со највисок квалитет.

Како? Применувајќи го знаењето за нашите пронајдоци на секој нов дизајн: Нашите пневматици со високи перформанси ни даваат увид во тоа како да развиваме сигурно секојдневно возачко искуство. Технологиите што се користени во Conti.eContact™ ќе им помогнат на новите возила да бидат поефикасни во иднина. Принципот ContiSeal™ направи пробив од проектантската табла до тоа да стане неизбежен на патиштата. Само неколку примери поради што Continental е најдобар во сопирање.
И само поради една причина – ние никогаш не престануваме да истражуваме.

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.