Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Zašto Continental

Проектиран во Германија

Дознајте од минатото, досегнете во иднината.

Image

Германското проектирање и точност се легендарни. Како пронаоѓач на пневматици со прва шара на слојот за газење во светот, Continental сака да го докаже својот пронаоѓачки дух со секој нов производ. Центарот на нашето проектантско искуство се наоѓа во Хановер, Германија.

Истражувачкиот објект со огромна и со меѓународно призната патека за тестирање - Контидром ја собира стручноста од повеќе од 1.000 вредни научници, инженери и дизајнери од Европа и од САД. И секој нов тест го следи едноставното правило: возачот да биде побезбеден. Сето ова, секако, според највисоките германски стандарди – и тоа повеќе од 140 години

Image