Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Zašto Continental

Стручност во автомобилската индустрија

Имајте доверба во нас. Ја имаат и стручњаците.

Производителите на автомобили користат само премиум пневматици што се во согласност со највисоките стандарди за квалитет.

Ние обезбедуваме пневматиците на Continental да ги исполнат сите тие стандарди. Од максимална брзина до сопирање, управување, удобност, ниво на бучава, како и измината километража во влажни и во суви услови: Нашите инженери спроведуваат повеќе од 100 различни тестови за да овозможат пневматиците да се монтираат на возилото при првото вградување – без оглед дали станува збор за спортско возило или за ван. Резултат е дека Continental е еден од водечките испорачувачи за прво вградување во светот: приближно секое трето возило во Европа ја напушта фабриката со пневматици Continental. Тоа нè прави прв европски избор за прво вградување, на што многу се гордееме. Ако водечките производители на автомобили му веруваат на Continental, тогаш можете и вие.