Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Zašto Continental

Зошто Continental

Ние се стремиме кон совршенство.

Image

Од своето основање во 1871 година Continental работи само со една цел: Ставање на безбедноста во погон на улиците без компромис, проследена со удобност и задоволство при возење. Од првиот слој за газење со шара во светот до визионерскиот eContact и нашите иновации во безбедноста во автомобилската индустрија – повеќе од 150 години, ние постојано ја развиваме нашата стручност во мобилноста, транспортот и во процесите. Додека го читате ова повеќе од 240.000 исклучително обучени вработени во 61 земји работат за оваа цел.

Погледнете зошто Continental е вистински избор за вашиот автомобил:

Совршени перф. на сопирање

Image

Continental ги познава улиците во цел свет и знае како да сопира на нив.

Прочитај повеќе

Проектиран во Германија

Image

Како пронаоѓач на првите пневматици во светот со шара на слојот за газење, Continental се труди да го одржи пронаоѓачкиот дух со секој нов производ..

Прочитај повеќе

Тестиран за ваша безбедност

Winter tires tested for your safety

Пред да тргне во производство која било иновација од Continental, таа интензивно се тестира.

Прочитај повеќе

Стручност во автомобилската индустрија

Image

Производителите на автомобили користат само премиум пневматици што се во согласност со највисоките стандарди за квалитет.

Прочитај повеќе

Прво вградување

Image

Производителите на автомобили користат само премиум пневматици што се во согласност со највисоките стандарди за квалитет.

Прочитај повеќе

Независни тестови за пневматици

Independent winter tire tests

Додека ги развиваме нашите премиум пневматици, ние ги разгледуваме апсолутно сите аспекти на безбедноста и на перформансите. Резултат се највисоки оцени.

Прочитај повеќе

Tire Mounting Safety Instruction

Tire Mounting Safety Instruction

Tire Mounting Safety Instruction for all Tire Brands of Continental AG.

Прочитај повеќе