Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

WinterContact™ TS 870 P
ново

Зимата ви дава дожд, мраз и снег. Ние ви даваме контрола.

Ниедна сезона не комбинира толку многу временски услови како зимата. Сепак, ние сакаме сигурно да ги совладаме сите нив. Новиот пневматик WinterContact™ TS 870 P е опремен со подобрен концепт на отвори и шара, што ви дава одлично прилегнување на снег и на мраз. Истовремено, новиот состав на нашето соединение CoolChili™ овозможува оптимизирани перформанси во влажни услови, екстра мал отпор при тркалање и голема километража за да ви овозможи да уживате во безбедно зимско возење во секое време – под какви било услови.

  • Управувајте со своето возило прецизно на снег и на мраз и заблагодарете му се на неговиот паметен концепт на отвори и шари.
  • Почувствувајте ги одличните перформанси во влажни услови благодарејќи на новиот состав на нашето соединение CoolChili™.
  • Искористете ги предностите на големата километража и малиот отпор при тркалање што доведува до заштеда на потрошувачката на гориво.
WinterContact™ TS 870 P
WinterContact™ TS 870 P
WinterContact™ TS 870 P
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи