Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

WinterContact™ TS 860 S

Зимски пневматици со ултрависоки перформанси за премиум спортски

  • Одлични перформанси на снег за исклучително задоволство во возењето.
  • Најдобри перформанси на сопирање за максимална безбедност во зима.
  • Извонредни перформанси при ракување во суви услови за најголема прецизност во управувањето.
  • Исклучително низок отпор при тркалање за намалена потрошувачка на гориво.
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Димензии
Преземање