Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

WinterContact™ TS 860

Максимална безбедност во зимски временски услови за возила во компакт-класата и во средната класа.

  • Cool Chili™ обезбедува максимални перформанси на сопирање во сите зимски временски услови  
  • Liquid Layer Drainage ги намалува растојанијата на запирање на патиштата што се прекриени со мраз и со лед                   
  • Технологија snow curve+ за безбедно свртување на патишта прекриени со снег
WinterContact™ TS 860
Почеток
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.