Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

WinterContact™ TS 850 P

Екстремни перформанси во текот на студена сезона.

  • Унапредена тракција на снег што ја дава изгледот S-GRIP на шарата
  • Унапредено управување на снег врз основа на PrecisionPlus
  • Подобри перформанси на управување благодарејќи на PowerSipes
  • Намалени растојанијата на запирање низ ActiveBand
WinterContact™ TS 850 P
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи
Преземање

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.