Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Vanco™ Winter 2

Безбеден транспорт на луѓе и на стоки во зима.

  • Оптимизирани ефекти на сопирање на снег и на мраз.
  • Управување на снег како кај автомобил
  • Одлична отпорност на аквапланинг и безбедно управување на влажни површини
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
ЕУ-етикета за пневматици
Asortiman proizvoda

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.