Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

VanContact™ Eco
ново

Економичен животен стил поддржан од германската технологија.

За товарни возила и ванови.
Удобно возење со максимална ефикасност.

  • Максимална ефикасност на горивото благодарејќи на иновативното соединение
  • Подобрена километража преку шара оптимизирана за абење
  • Иновативниот дизајн на жлебовите ја подобрува удобноста во однос на нивото на бучава
VanContact™ Eco
Tirefinder
Технички податоци
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи
Преземи