Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

VanContact Winter

Вашиот идеален придружник во зимската сезона.

  • Пократки растојанија на сопирање и подобрена влечна сила на снег
  • Висока безбедност од лизгање и пократки растојанија на сопирање на влажни коловози
  • Подобрена отпорност на тркалање
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи