Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

VanContact™ Ultra
ново

Создадени за издржливост. Со години и години.

Германска усовршена сигурност.

  • Искористете ги извонредната издржливост и големата робусност на страничниот ѕид.
  • Остварете мал отпор при тркалање благодарејќи на специјалниот концепт на соединението приспособено за ванови.
  • Уживајте во одличната километража овозможена од неговиот дизајн на затворена шема.
Continental VanContact™ Ultra
Continental VanContact™ Ultra
Continental VanContact™ Ultra
Видео за производот
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Ознака на ЕУ на пневматиците
Димензии
Преземања