Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

VanContact™ A/S Ultra
ново

Создадени за издржливост. Без разлика на годишното време.

Германска усовршена сигурност.

  • Искористете ги придобивките од извонредната издржливост и високата робусност на страничните ѕидови.
  • Уживајте во извонредното прилегнување на снег со нашите интелигентни фаќачи за снег и паметни 3D шипки.
  • Уживајте во малиот отпор на тркалање и големата километража овозможени од неговите функционализирани полимери.
VanContact™ A/S Ultra
VanContact™ A/S Ultra
VanContact™ A/S Ultra
Видео за производот
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Ознака на ЕУ на пневматиците
Димензии
Преземања