Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

VanContact™ 4Season

Ефикасност за сите сезони подобрена со германската технологија.

365 дена ефикасна безбедност.

  • Ефикасност во текот на цела година благодарејќи на намалената потрошувачка на гориво
  • Високи перформанси на сопирање на влажни, калливи и снежни патишта
  • Одлично ракување и сопирање на суви патишта
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Резултати од тестови
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи
Преземи