Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Vanco™ Contact 2

Удобност во возењето за патниците во ванот.

  • Одлично управување
  • Прецизна реакција при сопирање и намалени растојанија на запирање
  • Одлична заштита од аквапланинг
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.