Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Vanco™ Camper

Стабилност на патот зачувана за подвижни куќи.

  • Екстра-стабилност во возење за кампер-ванови со задно оптоварување
  • Унапредена издржливост во тумбесто камперско опкружување
  • Намалени растојанија на запирање на влажни површини.
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
ЕУ-етикета за пневматици
Asortiman proizvoda

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.