Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Vanco™ 2

Робустен, безбеден и екстремно издржлив.

  • Чувство на управување како кај автомобил
  • Одлични перформанси на сопирање на влажни површини
  • Одлична отпорност на аквапланинг
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Ознака на ЕУ на пневматиците
Asortiman proizvoda