Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Vanco™ Eco

Економичен и безбеден на дневно ниво.

  • Исплатлив заради оптимизиран отпор на тркалање
  • Мали растојанија на запирање, дури и на влажни површини.
  • Чувство на управување како кај автомобил
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
ЕУ-етикета за пневматици
Asortiman proizvoda
Преземање

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.