Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

UltraContact
ново

Создадени за издржливост.

Германска усовршена долговечност.

  • Уживајте во супериорна километража благодарение на нашето сосема ново YellowChili соединение.
  • Потпрете се на извонредната робусност со нашето куќиште UltraShield.
  • Искусете убедливи безвучни перформанси во влажни услови.
Continental UltraContact
Continental UltraContact
Continental UltraContact
Видео за производот
Tirefinder
Технички детали
Ознака на ЕУ на пневматиците
Димензии
Преземања