Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

SportContact™ 7
ново

Држете се до вашите соништа. И до асфалтот.

Перформанси добиени со германски инженеринг.

Сознанието дека секогаш може да им верувате на своите пневматици ви дава доверба. Новиот пневматик SportContact™ 7 е проектиран така што да ви даде чувство на сигурност со сознанието дека може да ги туркате границите понатаму и понатаму, за да може едноставно да уживате во задоволството од возење во највисоката фаза.

  • Ви дава сигурност со безбедно и стабилно возење на влажни и суви површини.
  • Совршено заемно дејство на екстра меко соединение BlackChili и екстра крута шара за долготрајно задоволство од возење на следното ниво.
  • Приспособен за различни класи возила за да ви даде карактеристично чувство на SportContact™.
Видео за производот
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Ознака на ЕУ на пневматиците
Димензии