Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

SportContact™ 6

Безбедност на сите патишта. Контрола при сите брзини.

  • Black Chili за максимално прилегнување во сите насоки овозможува врвно искуство во возењето
  • Vectoring за максимална контрола, нова ера во развојот на шарата на слојот за газење
  • Aralon350™, нов адаптивен хибриден појас за максимална стабилност при брзини и до 350 km/h
Почеток
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Ознака на ЕУ на пневматиците
Asortiman proizvoda