Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

PremiumContact™ 6

Вистинско премиум искуство.

  • Максимално сопирање на влажен терен со повеќе изминати километри преку смесата Safety Silica
  • Уште поубедливо возење надградено со перформанси на оптимизирана удобност
  • Спортско возење на сите автомобили благодарејќи на дизајнот на шарата со оптимизирано управување
PremiumContact™ 6
Почеток
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.