Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

EcoContact™ 6
ново

Следниот стандард засилен со германска технологија.

  • Максимална ефикасност на горивото благодарение на подобрената геометрија на компонентите и на ефикасната распределба на силиката
  • Подобрена километража благодарение на новата смеса Green Chili™ 2.0
  • Оптимизирано прилегнување и управување
EcoContact™ 6
Tirefinder
Технички податоци
EU Tire Label
Асортиман на производи
Преземете

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.