Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

CrossContact™ RX
ново

Кросовер-перформанси подобрени со германската технологија.

  • Значително намалување на бучавата на патот за мазно и тивко секојдневно возење.
  • Одлични перформанси за запирање на влажни патишта.
  • Подобрена тракција на снежни и влажни патишта за подобра безбедност при возење.
CrossContact™ RX
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи
Преземи