Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

CrossContact™ ATR

Поседувајте го патот, без оглед на теренот.

Пристапете до сите области.

  • Дополнителна тракција и прилегнување надвор од патот
  • Подобрена тракција на влажни површини и сопирање на лизгави патишта
  • Подобрена севкупна издржливост
  • Значително намалување на бучавата на патот
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи
Преземање