Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiWinterContact™ TS 850

Совршен пневматик за студени и за влажни временски услови.

  • Унапредени перформанси при сопирање на снежни, замрзнати и на влажни патишта.
  • Одлична стабилност при возење во сите зимски услови
  • Поекономичен благодарејќи на намалениот отпор на тркалање и зголемената километража.
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи
Преземање