Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiWinterContact™ TS 830 P

Зимска безбедност за возила со високи перформанси.

  • Исклучителна моќ на сопирање на мраз и на снег.
  • Подобра тракција на снег
  • Поголема километража
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи