Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiWinterContact™ TS 830

Посебно направен специјален пневматик за сопирање за возила во компакт-класата и во средната класа.

  • Подобрено запирање на снег врз основа на голем број блокови во областа на рамената
  • Унапредени перформанси при сопирање на мраз и на влажни патишта
  • Проектиран за да работи усогласено со денешните електронски системи за безбедност во возење
  • Супериорна потрошувачка на гориво
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи