Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiWinterContact™ TS 810 Sport

За да станете шампион потребна ви е вистинска опрема.

  • Исклучителни перформанси во сите временски услови.
  • Врвно управување и сопирање на суви патишта
  • Одлична безбедност од аквапланинг
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи