Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiWinterContact™ TS 810

Удобен зимски пневматик за возила во средна и во луксузна класа.

  • Исклучително прилегнување и перформанси на сопирање на снег и на мраз
  • Одлични перформанси на влажни површини
  • Супериорна удобност во возењето
  • Долг сервисен век
Пронаоѓач на пневматици
Najvažniji tehnički podaci
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи