Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiWinterContact™ TS 800

За поголема безбедност во сите услови на пат.

  • Врвна стабилност при свртување и при прилегнување
  • Одлични перформанси на снег и на мраз
  • Исклучителна заштита од аквапланинг
ContiWinterContact™ TS 850
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи