Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiVanContact™ 200

Оптимално сопирање за поголема безбедност.

  • Безбедно патување благодарејќи на помали растојанија на запирање на влажни патишта
  • Значително намален отпор на тркалање за помала потрошувачка на гориво и за поголема ефикасност
  • Безбедно управување во сите ситуации, дури и при големо оптоварување
Пронаоѓач на пневматици
Технички детали
Резултати од тестот
Ознака на ЕУ на пневматиците
Asortiman proizvoda
Преземање