Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiVanContact™ 100

Ефикасност и безбедност на дневно ниво.

  • Високо ниво на ефикасност благодарејќи на поголема километража
  • Унапредената издржливост на сите патишта го продолжува сервисниот век
  • Големи резерви на безбедност при големи оптоварувања
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
ЕУ-етикета за пневматици
Asortiman proizvoda
Преземање

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.