Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiTrac SUV

За средни и за тешки SUV/4x4 возила.

  • Соодветен за употреба на пат и за теренска употреба.
  • Исклучителни перформанси при управување и при сопирање
  • Добра заштита од аквапланинг и минимално задржување на камчиња
  • Одлична тракција и голема удобност при возење 
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи