Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiSportContact™ 5

Пневматик со одлично управување и контрола.

  • Одлично прилегнување на патот и управување, како и безбедност при свртување
  • Помали растојанија на запирање во сите временски услови.
  • Намалена потрошувачка на гориво и голема километража
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи