Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiSportContact™ 3

со нова асиметрична шара на ребрата.

  • Одлична безбедност при возење со големи брзини
  • Помали растојанија на запирање на влажни и на суви површини
  • Одлична заштита од аквапланинг
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи