Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiSportContact™ 5 P

Суперспортски пневматик за врвно управување и за максимална забава.

  • Совршена прецизност на воланот и спортско управување
  • Одлично прилегнување и стабилност при свртување
  • Оптимизиран за да одговори на специфичните барања на предните и на задните оски
  • Мали растојанија на сопирање на влажни и на суви патишта
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи
Преземање