Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiPremiumContact™ 5

Совршен универзален пневматик, ги поврзува перформансите и безбедноста.

  • Совршено прилегнување и оптимално управување во која било ситуација при возење
  • Мали растојанија на запирање на влажни и на суви површини
  • Удобно возење и унапреден отпор на тркалање
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи
Преземање