Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiPremiumContact™ 2

со нов 3D жлеб.

  • Исклучителни перформанси на сопирање во влажни и во суви услови
  • Одлична отпорност на аквапланинг
  • Прецизно управување и непобедлива стабилност при возење
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи