Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiForceContact™

Следна постојка... Нирбургринг.

  • Широка гранична стабилност со супериорно управување во влажни услови
  • Оптимална прецизност и максимално прилегнување при возење во екстремни услови
  • Врвно прилегнување на суви површини.
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.