Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Conti.eContact™ Hybrid cars

Врвна технологија направена со мајсторство во занаетот.

  • Намален отпор на тркалање, одлично управување и безбедност благодарејќи на смесата Green Chilli
  • Унапредени перформанси при сопирање на влажни површини благодарејќи на хидрозасеците.
  • Намалениот отпор на тркалање и отпор на ветерот доаѓа од AeroFlex
  • Намалена внатрешна бучава преку технологијата ContiSilent™
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Технологија
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи
Преземање

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.