Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Conti.eContact™ Electric cars

Прв пневматик за електрични возила.

  • Минимален отпор на тркалање за максимална километража
  • Неспоредливи перформанси на сопирање и мала емисија на бучава
  • Аеродинамичен дизајн на бочната страна со структура на топче за голф
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи