Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiEcoContact™ 5

Совршен за безбедно возење со ефикасна потрошувачка на гориво.

  • Оптимизиран отпор на тркалање за намалена потрошувачка на гориво
  • Голема безбедност при сопирање и мали растојанија на запирање на влажни патишта
  • Најдобро управување на влажни и на суви патишта
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи
Преземање