Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiEcoContact™ 3

Безбедност и ефикасност за возилата во компакт-класата и во средната класа.

  • Голема километража и мала потрошувачка на гориво
  • Намалени растојанија на запирање на влажни и на суви патишта
  • Екстремно добра тракција, особено при свртување на влажни патишта
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи