Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiCrossContact Winter

Одлична тракција и сопирање на снег и на мраз

  • Одлична тракција и сопирање на снег и на мраз
  • Брилијантно управување на снежни и на влажни патишта
  • Високо ниво на безбедна заштита од аквапланинг
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи