Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiCrossContact™ UHP

За големи брзини на патот.

  • Мали растојанија на запирање и безбедност при свртување
  • Резерви на безбедност за исклучително управување и забава на тркала
  • Мал отпор на тркалање и одлично прилегнување
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.