Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiCrossContact™ LX 2

Одлично управување на патот и во поблаги off-road услови.

  • Добри перформанси на сопирање на влажни и на суви патишта и многу добра способност на управување
  • Голема километража и високо ниво на удобност при возење
  • Одлична тракција во полесни off-road услови
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи
Преземање