Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiCrossContact™ LX Sport

Пневматик со високи перформанси за пат и за полесни терени.

  • Одлично управување на патот и во off-road услови
  • Одлични перформанси на сопирање на влажни и на суви патишта
  • Организиран отпор на тркалање
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи