Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiCrossContact™ LX

Одлично управување на патот и во поблаги off-road услови.

  • Одлично управување и сопирање на патот и во off-road услови.
  • Одлична заштита од аквапланинг
  • Прецизен одѕив на воланот и врвно следење на насоката
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи