Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

ContiCrossContact™ AT

Одлични перформанси на пневматикот на тешки терени.

  • Особено добра стабилност на насоката и перформанси на мазно движење.
  • Исклучителни перформанси на сопирање и на тракција на влажни и на суви површини на патот
  • Одлична заштита од аквапланинг
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи